artesa_ylla1878

El passat dilluns 23 de març es va celebrar per primera vegada una trobada per parlar del pa artesà a la restauració. La trobada es va realitzar a un poble de Toledo (Ocaña), concretament en el convent de “Santo Domingo de Guzmán”.

Des de Ylla 1878 s.l. vàrem tenir la sort de poder participar-hi amb un estand on vàrem poder explicar la nostre filosofia i els nostres productes. A part també vàrem participar a una de les xerrades que es van fer el matí sobre Farines i la seva qualitat, juntament amb altres farineres de tot Espanya.

L’experiència cal dir que va ser molt enriquidora tant pel fet de fer contactes nous i conèixer professionals de sector, com pel fet de poder expressar en públic la feina que fem dia a dia posar a disposició dels nostres clientes les millores farines del mercat.

També cal apuntar que el nivell de totes les ponències i els ponents era molt alt a les xerrades i Màster Class.